Koşullar ve Gizlilik Politikası

Site Kullanım Koşulları

Tanımlar

Ziyaretçi

Aşağıda “Biz Kimiz?” başlığı altında tanımlanan firma sitesini herhangi bir İnternet tarayıcısı üzerinden ziyaret eden kişi.

Firma

SP Finans Akademisi Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti. Söz konusu iletişim sitesinin işletmesinden, üzerinde sunulan ve ziyaretçiler tarafından gönderilen veriden sorumlu kuruluş.

Site

www.spfinansakademisi.com alan adı altında yayımlanan firmanın resmi İnternet sitesi.

Koşullar

  • Herhangi bir maksatla bir İnternet tarayıcısı ile Site’yi ziyaret eden Ziyaretçi, aşağıda listelenen Kullanım Koşullarını ve devamındaki Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılır.
  • Firma’nın hizmetlerine yönelik olarak Site’de sunulan bilgi ve örnek sonuçlar her vakanın tabiatı gereği özeldir. Sunulan gelişim / başarım sonuçlarına müşterinin erişim hızı ve başarısı kişiden kişiye değişir. Dolayısıyla Firma bunun belirli bir seviye üzerinde olacağını garanti edemez.
  • Ziyaretçi, Site’yi Firma tarafından sunulan hizmetler hakkında bilgi almak, ilgi duyduğu bir konuyu araştırmak, bilgisini geliştirmek, Firma ile iletişime geçmek, randevu almak gibi maksatlarla kullanabilir.
  • Site içeriği, tasarımı ve kullanılan tüm materyal özgün tasarıma sahip telif ve patent ile tescil edilmiş içeriktir. Bunların Site dışında izinsiz olarak kullanılması yasaktır.
  • Ziyaretçinin, yukarıda tanımlanan ziyaret maksatları dışında olduğu belirlenen bir hareketi tespit edildiği takdirde, çeşitli seviyelerde konumlandırılan güvenlik yazılımları aracılığı ile Ziyaretçi’nin Site üzerindeki hareketi kısıtlanır ya da tamamen erişimi engellenir. Bunun bir hata sonucu oluştuğunu düşünüyorsanız, lütfen iletisim@spfinansakademisi adresinden bize durumu bildiriniz.
  • Ziyaretçi’nin Site’de yer alan iletişim araçları ile, Firma’nın iş tabiatına uygun istekler ve bildirimlerde bulunması beklenir. Aksi takdirde, iletiniz Firma’ya iletilmeden güvenlik yazılımları tarafından engellenebilir.

Gizlilik Politikası

Biz Kimiz?

Biz, merkezi İstanbul’da bulunan SP Finans Akademisi Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketiyiz.

Sitemizin adresi www.spfinansakademisi.com

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz?

İletişim formları

Sitemize yerleştirilen iletişim / bülten / başvuru formları ile iletilen bilgileriniz, sitemizin yer aldığı sunucularda, endüstri standardında uygulanan güvenlik önlemleri ile korunur. Formlar ile ilettiğiniz kişisel bilgileriniz, sadece sizinle olan iletişimimizde kullanılmak üzere depolanır. Kişisel bilgileriniz başka firmalar ve üçüncü taraflarla paylaşılmaz.

Çerezler

Sitemizde, kullanıcı deneyimini artırmak maksadıyla çerezler kullanılmaktadır. Sizin siteyi ilk ziyaretinizle birlikte oluşturulan bu çerezler kişisel bilgi toplamaz, sadece anonim olarak ziyaret süresi, açılan sayfalar ve yapılan form gönderme işlemleri takip edilir. Bu hareketlerin takibini kolaylaştırmak, anlamlı – ve fakat anonim – veri haline getirmek için Google Analytics ve Facebook tarafından üretilen çerezler kullanılmaktadır.

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Site ziyaretinizle birlikte oluşturulan çerezler ile birikte oluşturulan anonim kullanım verisi Google Analytics ile paylaşılarak, ilgili platformların yönetim paneli üzerinden kullanıcı hareketleri takip edilmektedir. Adı geçen sistemler arası iletilen veri tamamen anonimdir. Kişisel bilgi (isim, e-posta adresi, telefon numarası gibi tanımlayıcı veri) kullanılmaz.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Eğer bir form doldurarak bize kişisel verilerinizi iletmişseniz, bu veri sizinle müşteri ilişkimiz devam ettiği sürece saklanır. İletişim / randevu / kayıt formlarımızla bize ilettiğiniz kişisel bilgileriniz, bilgileriniz sadece sizinle iletişim kurmak ve etkinlik ve eğitimlerimizin sizinle paylaşılması amacıyla kullanılır. Dilerseniz, bizimle iletişime geçip, kişisel verilerinizin silinmesini isteyebilirsiniz.

Anonim olarak toplanan çerezler ile ilişkilendirilmiş, site kullanım verisi Google sunucuları üzerinde 14 ay saklandıktan sonra silinir.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu Site üzerinden bize göndermiş olduğunuz bir form iletisi varsa, bu form üzerinden bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu; idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verinizi nereye gönderiyoruz

Formlarımızdan herhangi birini doldururken girdiğiniz bilgi, gereksiz ileti “spam” tarayıcısı araçlarının kullanımı için geçici olarak ilgili tarama sunucularına iletilebilir.

İletişim bilgileriniz

Formlarımız ile bize ilettiğiniz iletişim bilgileriniz sadece SP Finans Akademisi tarafından saklanır ve sadece sizinle randevu, iletişim vb. maksatlarla iletişim kurmak için kullanılır. Üçüncü taraflara pazarlama amaçlı veri paylaşımı ve satışı yapılmaz.

Ek bilgi

Verinizi nasıl koruyoruz

Veriniz, T.C. Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) kapsamında, gereken şartlara uygun olarak saklanmaktadır.

Formlarımız üzerinden ilettiğiniz kişisel verileriniz, bu sitenin yayımlandığı sunucu üzerinde tutulmamaktadır. Söz konusu kişisel veri, sadece firmamızca kullanılan özel donanımlarda saklanmakta ve endüstri standardı güvenlik önlemleri ile korunmaktadır.

Hangi veri ihlali prosedürlerimiz var

Kişisel verilerinizin saklandığı sistemlerimiz endüstri standardında güvenlik önlemleri ile korunmaktadır. Olası ihlal girişimleri için özel tetikleyici uyarılar tanımlanmıştır. Ayrıca, envanterimizde bulunan kişisel verilerin güvenliğine ilişkin bir risk tespit edildiğinde, ilgili kanun kapsamında Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve yerel güvenlik güçlerine gerekli ihbarlar yapılmaktadır.

Hangi üçüncü taraflardan veri alıyoruz

Firmamızın Sosyal Medya hesaplarından bize ulaşırsanız, kullandığınız platforma dayalı olarak sizin profil bilgileriniz, firmamızın sayfasında “kullanıcı” olarak tanımlanır. Bu kullanıcılar, Site Kullanım Koşullarına aynen tabidir.

Kullanıcı Verileriyle Ne Tip Otomatik Karar Verme ve/veya Profilleme Yapıyoruz?

Kullanıcı verileri ile otomatik karar verme ve profilleme yapmıyoruz. Bu tür bir kataloglama, yaptığımız işin tabiatına aykırıdır. Her müşterimiz için özel olarak inceleme ve raporlama çalışması yapmamız gereklidir.

Başa dön